Я не планую працювати ні з Порошенком, ні з Тимошенко - Безсмертний

Я не планую працювати ні з Порошенком, ні з Тимошенко - Безсмертний
Роман Безсмертний
Фото: УНІАН

Безсмертний не уявляє, як Порошенко і Тимошенко можуть позитивно вплинути на подальший розвиток України

Низькі рейтинги лідерів президентських перегонів не гарантують їм перемогу, тому шанси виграти є у тих, хто представить виборцям серйозну програму дій. Про це в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK заявив український політик, екс-віце-прем’єр-міністр Роман Безсмертний.

«В ситуації, коли найвищий рейтинг лідерів президентських перегонів 8-9%, переможе той, хто вийде у другий тур під номером два. Такий низький рейтинг в історії України зустрічається вперше, звідси всі, хто заявляє серйозну позицію, мають шанс перемогти. Все залежатиме від того, як вони організують цю роботу, створять мережу, захистять свої результати і т.д. Тому у мене немає сумнівів, що я маю не менші шанси, ніж ті, у кого сьогодні рейтинги 7-8%», - сказав він.

На його думку, сьогодні найпопулярніший кандидат на прізвище «Інший», бо у нього більше 20% підтримки. А якщо врахувати тих, хто відмовляється відповідати в соцопитуваннях, то його рейтинг перевищує 40%. Насправді «робота лише починається, все залежатиме від того, що запропонує кандидат і з чим він піде до людей».

Відповідаючи на питання, чиїм технічним кандидатом він є, Безсмертний сказав наступне:
«Я б ніколи не погодився займатися політикою і бути технічним кандидатом будь-кого із нинішніх лідерів перегонів. Тим більше, що ці рейтинги занизькі у лідерів перегонів для того, щоб вважати їх поза конкурсом».

А на запитання щодо можливої співпраці з Юлією Тимошенко, він зауважив:
«Я не планував і не планую співпрацювати ні з Петром Порошенком, ні з Юлією Тимошенко. Я не бачу, як вони можуть позитивно вплинути на подальший розвиток України і як суспільства, і як держави, як у внутрішній, так і в зовнішній ситуації. І особливо у питаннях війни».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: