«Я тебе поламаю». Мер Черкас та опозиціонер ледь не побилися на сесії міськради (відео)

«Я тебе поламаю». Мер Черкас та опозиціонер ледь не побилися на сесії міськради (відео)
Кухарчук звинуватив мера Черкас у невиконанні обіцянок та корупції 
Скріншот фото: відео Центр черкаських медіа

Бондаренко і Кухарчук ледь не побились на сесії міськради

У вівторок, 5 квітня, на сесії міськради регіональний лідер «Національного Корпусу» Дмитро Кухарчук оголосив про формування опозиції чинному меру. Його виступ завершився словесною перепалкою із мером Анатолієм Бондаренком, пише «Кропива».

Кухарчук звинуватив Бондаренка в невиконанні обіцянок, корупції та оголосив про створення антимерського громадського руху.

«Йдучи на вибори Анатолій Васильович давав відверте слово, що не буде більше відкатів, а будуть чесні тендерні процедури. Давав слово, що мам загиблих героїв України не викидатимуть із маршруток, а буде транспортна реформа. Давав слово, що не буде співпраці з п’ятою колоною ОПЗЖ, а буде державницький підхід… Минула сесія показала, що в стінах Черкаської міської ради серед депутатського корпусу немає опозиції. Тому цю опозицію творитиме черкаська громада. Ми розпочинаємо громадський рух «Черкаси без Б», – заявив Кухарчук.

Потім мер та опозиціонер обмінялися образами, які ледь не переросли в сутичку, якій не дали відбутися депутати та правоохоронці.

Зокрема Бондаренко відповів Кухарчуку, що у всі часи були свої Голохвастови. Лідер «Національного Корпусу» звернувся до мера на «ти» та заявив, що він не має ніякого морального права його так називати.

«Не тикайте до мене, бо я по-чоловічому можу вийти і тикнуть», – відповів міський голова і направився до опонента.

Між чоловіками стали працівники поліції. Анатолій Бондаренко кинув у Кухарчука власну картонну фігуру, яку приніс Дмитро, а також сказав: «Я тебе поламаю».

У Черкасах 29 березня водій маршрутки № 20 висадив із салону матір загиблого учасника російсько-української війни, народного героя України Сергія Амброса, пояснюючи це тим, що вона нібито не є представником пільгової категорії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: