Яценюк зробив заяву щодо участі у виборах президента

Яценюк зробив заяву щодо участі у виборах президента
Арсеній Яценюк

Питання про участь Яценюка у виборах вирішиться у 2018 році

Лідер партії Народний фронт Арсеній Яценюк прокоментував його можливу участь у виборах президента України.

Про це Яценюк заявив в ефірі Свободи слова на ICTV.

Він нагадав, що «Народний фронт» візьме участь у парламентських та президентських виборах у 2019 році. 

«Партія прийме рішення щодо кандидата на президентські вибори у 2018 році. Але в країні має бути ефективний парламент. Тому питання про вибори вирішиться у 2018 році. Наразі воно відкрите. Ситуація дуже складна. Мені хотілося б сказати, що все буде добре. За нас добре ніхто не зробить», – сказав Яценюк.

Нагадаємо, нинішній президент України Петро Порошенко, лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та рок-музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук очолюють рейтинг кандидатів на можливих президентських виборах.

Як свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного спільно Центром соціальних і маркетингових досліджень «Социс», Київським міжнародним інститутом соціології, соціологічною групою «Рейтинг» і Центром Разумкова за підтримки Комітету виборців України, якби вибори відбулися найближчої неділі, 9,8% опитаних висловили готовність проголосувати за Порошенка (серед тих, хто піде на вибори 11,9%); за Тимошенко - 8,8% (і 10,7% із тих, хто піде на вибори), за Вакарчука 7,4% (9,0% із тих, хто піде на вибори).

Читайте також статтю: Політтехнолог Сергій Гайдай: В останніх рейтингах у лідерів близько 10%. А на перемогу претендувати можна лише з 30-40%

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: