Юлія Тимошенко зустрілася з колишніми співпрезидентами Римського клубу

Юлія Тимошенко зустрілася з колишніми співпрезидентами Римського клубу

Сторони обговорили виклики, які стоять перед людством, новаторську роботу Римського клубу та ключові положення книги «Come On!»

Сьогодні під час ювілейного саміту Римського клубу лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустрічі із співпрезидентами Римського клубу Андерсом Війкманом і Ернстом Фон Вайцзеккером, термін повноважень яких закінчився сьогодні. Про це йдеться на сайті «Батьківщина»

«Я зворушений можливістю зустрітись з вами. Ви – справжній лідер із сильною політичною волею, яка з честю пройшла через найважчі випробування!» – наголосив відомий шведський вчений Андерс Війкман.

Сторони обговорили виклики, які стоять перед людством, новаторську роботу Римського клубу та ключові положення  книги «Come On!», яку підготували 35 членів Клубу, зокрема Андерс Війкман та Ернст Фон Вайцзеккер.

У цій доповіді авторитетні експерти закликають до нового Просвітництва для цивілізації – відновлення здорового балансу між людством і природою.

Зі свого боку Юлія Тимошенко подякувала співавторам «Come On!» за глибокий, інтелектуальний та чесний аналіз глобальних, економічних і суспільних проблем.

«Ваші підхід і висновки є співзвучними з нашим баченням розвитку світу. Ми детально вивчили вашу доповідь, її ключові положення стали частиною «Нового курсу України», – сказала лідер партії.

_2

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко та заступник Голови партії «Батьківщина», голова парламентського комітету з прав людини Григорій Немиря беруть участь у саміті Римського клубу, присвяченому 50-річчю організації.

На захід, який проходить в Римі (Італія), зібралося понад 400 визнаних міжнародних авторитетів і високопоставлених гостей з усього світу, щоб обговорити найнагальніші виклики, які стоять перед планетою та людством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: