За добу на Донбасі поранено чотирьох українських військових

За добу на Донбасі поранено чотирьох українських військових
Українські бійці

Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення

Упродовж минулої доби, 29 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою та відзначається відносним зменшенням інтенсивності бойових дій.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру Об’єднаних сил.

Бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківсье, що на Луганщині. На горлівському напрямку - в районі населених пунктів Зайцеве, Південне. Не припиняються бої на донецькому напрямку поблизу Авдіївки та Мар’їнки, на маріупільському напрямку – в районі населеного пункту Широкине.

«Російсько-окупаційні 36 разів вдавалися до прицільного вогню по нашим позиціям, з них дев’ять разів застосовували важке озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу», - додали у прес-центрі.

Під час бойових дій четверо українських захисників отримали поранення, їм надано кваліфіковану медичну допомогу, життю бійців нічого не загрожує.

За даними розвідки, трьох окупантів знищено та трьох поранено.

Нагадаємо, з початку 2018 року на Донбасі спостерігачі ОБСЄ зафіксували понад 100 тис. порушень режиму припинення вогню і 107 смертей мирних жителів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: