Заліщук оприлюднила фото з квартири свого брата-бізнесмена, де пройшов обшук

Заліщук оприлюднила фото з квартири свого брата-бізнесмена, де пройшов обшук
Квартира брата Заліщук після обшуку
Фото з Facebook Світлани Заліщук

Депутат Заліщук визнала, що її брат вів бізнес у Росії

Народний депутат Світлана Заліщук оприлюднила фото з квартири свого брата-бізнесмена, де пройшов обшук в справі злочинної схеми екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

За словами нардепа, прокуратура забрала речі, документи та засоби зв’язку брата.

«Мій брат очолював українську компанію, яка працювала в Росії, він погодився на цю роботу до Майдану. І коли Росія вторглася в Крим і Донбас, він протягом деякого часу передав справи, і повернувся в Україну. Саме з громадянських міркувань. У Росії жодним майном чи бізнесом там ні брат, ні інші члени моєї родини не володіють», - написала у Facebook Заліщук.

Вона запевняє, що у результаті обшуків: «зіпсовані вхідні двері, перевернута квартира, безліч вилучених особистих речей брата, які не мають ніякого відношення до роботи будь-кого з моїх родичів, зникли кошти, які не відображені в протоколі обшуку».

Найближчим часом адвокат брата планує зв'язатися зі слідчим, аби з'ясувати, в чому суть претензій Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України до нього, додала нардеп.

Нагадаємо, 26 жовтня з'явилася інформація, що слідчі проводять обшуки за місцями проживання осіб, причетних до керівництва банку «Капітал», та місцем розташування офісних приміщень, які використовуються бізнес-структурами кінцевого власника цього банку в бізнес-центрі «Гулівер».

Повідомлялося, що слідчі проводять обшук за місцем проживання колишнього керівника Київського відділення Публічного акціонерного товариства «АКБ «Капітал», «який є батьком одного із народних депутатів України».

Сама Заліщук заявила, що розцінює інформацію Генеральної прокуратури про обшуки в рамках провадження щодо банку «Капітал» у її батька як непрофесіоналізм, або спробу дискредитації.

Згодом стало відомо, що приміщення, в якому правоохоронці проводили обшуки в справі злочинної схеми екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, зареєстроване на брата народного депутата від БПП Світлани Заліщук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: