Зеленський призначив прессекретарку «Кварталу 95» до Нацради з питань телебачення

Зеленський призначив прессекретарку «Кварталу 95» до Нацради з питань телебачення
Очільниця пресслужби студії «Квартал 95» Тетяна Руденко отримала посаду члена Нацради з питань телебачення і радіомовлення

З липня 2019 року Тетяна Руденко є власницею і директором інтернет-видання iod.media

Президент Володимир Зеленський призначив Тетяну Руденко членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

«Призначити Руденко Тетяну Сергіївну членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення», - йдеться в документі.

Раніше повідомлялося, що очільниця пресслужби студії «Квартал 95» Тетяна Руденко претендує на посаду члена Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Із липня 2019 року Руденко також є власницею і директором інтернет-видання iod.media (ТОВ «Йод.Медіа»).

Як повідомлялось, 15 квітня Зеленський призначив до Нацради з телебачення і радіомовлення маркетолога з «1+1» Олену Ніцко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський ввів до складу Нацради Юрія Зіневича і Валентина Коваля. Укази про їх призначення були оприлюднені 5 березня.

Крім того, комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендує Верховній раді визнати роботу Нацради з питань телебачення і радіомовлення у 2019 році незадовільною.

Додамо, що 27 грудня минулого року у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт «Про медіа» №2693. В законі про ЗМІ планують ввести відповідальність за умисне поширення інформації, яка є елементом воєнної агресії Російської Федерації проти України. Більша частина норм так званого закону про дезінформації буде діяти тільки до тих пір, поки не будуть деокупувати українські території.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: