Нацрада призначила позапланову перевірку ще одного телеканалу

Нацрада призначила позапланову перевірку ще одного телеканалу

Голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк повідомила про позапланову перевірку каналу КРТ

«Карантин не може бути прикриттям для нехтування важливими законами», - попередила нова голова Нацради

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку каналу КРТ за ознаками порушень інформаційної безпеки.

Про це сказала голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк в інтерв’ю «Главкому»

«Моніторинг не припиняється, зокрема, щодо мовних квот. Карантин не може бути прикриттям для нехтування важливими законами», – наголосила Ольга Герасим’юк.

Голова Нацради зазначила, що перевірку каналу «112 Україна» через трансляцію російського мультфільму «Необыкновенное путешествие Серафимы» проводитимуть після скасування карантину.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила 23 квітня позапланову перевірку телеканалу «112 Україна» за трансляцію мультфільму «Необыкновенное путешествие Серафимы» виробництва Російської Федерації (2015 рік)за участю Олександра Михайлова (російський актор озвучив у мультфільмі персонажа Серафима Саровського, що є одним із найшанованіших у Росії православних святих, – ред.), прізвище якого внесено до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

22 квітня у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення обрали новий склад керівництва. Головою Нацради обрали Ольгу Герасим’юк.

 Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: