ЗМІ: Соцпартія просить СБУ залучити до відповідальності Киву за «шизофренію»

ЗМІ: Соцпартія просить СБУ залучити до відповідальності Киву за «шизофренію»
фото: Українські новини

У Соцпартії вважають, що Кива психічно хворий

Політрада Соціалістичної партії подала заяву в Службу безпеки України у відповідь на погрози з боку радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Іллі Киви. Про це повідомив депутат Верховної Ради Сергій Каплін (фракція «Блок Петра Порошенко») в соціальній мережі Facebook, пишуть «Українські новини»

 «Усі члени політради партії сьогодні одноголосно прийняли і підписали заяву в СБУ, президенту і в інші силові відомства щодо погроз радника Авакова Киви. Цей рейдер неодноразово в ефірі телеканалів, в засобах масової інформації та в соціальних мережах погрожував «втопити в крові» керівників соціалістичної партії, а також народних депутатів, які виступили проти рейдерства СПУ», - написав він.

Як стверджують автори звернення, з огляду на психічне захворювання Киви, підтверджене медичними довідками, автори заяви вимагають покарати Киву за ці висловлювання, забезпечити охорону адресатам загроз, а також позбавити його військового звання і дозволів на зброю.

Крім того, за словами авторів звернення, були оприлюднені документи, що свідчать про розлад особистості шизофренічного типу Іллі Киви.

Нагадаємо, 8 липня Кива заявив, що очолив Соціалістичну партію України (СПУ).

Раніше народний депутат Каплін (фракція «Блок Петра Порошенка») заявив, що Кива здійснює рейдерське захоплення Соцпартії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: