Зубко назвав причину обвалу школи у Василькові

Зубко назвав причину обвалу школи у Василькові
Зубко вважає, що школа розвалилась через дощову каналізацію

Причиною руйнування могла бути дощова каналізація

Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко заявив, що можливою причиною обвалу школи у Василькові (Київська область) могла бути дощова каналізація, розміщена поряд із навчальним закладом. Про це повідомляє Еспресо.TV.

«Ми перевіримо школи, побудовані до 1980 року, стан фундаментів і комунікацій, які є поряд зі школами. Тому що причиною саме цього руйнування могла бути дощова каналізація, розміщена поряд. Після кількаденних дощів вона могла стати причною руйнування школи», – заявив Зубко.

Нагадаємо, 11 жовтня у Василькові обвалилася стіна у школі №6. За попередніми даними, потерпілих немає.

Як повідомили в ДСНС, обвалилася фасадна стіна на трьох поверхах висотою 9 м і шириною 15 м, перекриття побутових приміщень та коридор.

Зі школи евакуювали 631 особу – 589 учнів та 42 особи персоналу.

Причини руйнації з’ясовуються. Місце надзвичайної пригоди оточено силами Національної поліції. «Для проведення аварійно-рятувальних робіт від ГУ ДСНС України у Київській області, ДП «Мобільний рятувальний центр», 1-го Спеціального центру швидкого реагування залучено 13 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, засоби малої механізації й близько 110 осіб особового складу, а також три кінологічних розрахунки», – зазначив керівник ДСНС Микола Чечоткін.

Міська влада виправдовується: мовляв, гроші на ремонт були, просто ремонт не встигли зробити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: