У школі у Василькові обвалилася стіна, здійснюється евакуація

У школі у Василькові обвалилася стіна, здійснюється евакуація
У Василькові обвалилася стіна у школі

Обвал стіни стався в одній зі шкіл міста Василькова Київської області, жертв та потерпілих немає

Зі школи №6 у місті Василькові Київської області, де сталося руйнування фасадної стіни з 1-го по 3-й поверхи та перекриття навчальних приміщень, розпочалася евакуація, передає прес-служба ДСНС України.

«11 жовтня близько 10:00 у місті Васильків у триповерховій будівлі середньої школи №6 сталося руйнування фасадної стіни з 1-го по 3-й поверхи та перекриття навчальних приміщень. За попередньою інформацією, жертв та потерпілих немає. Здійснюється евакуація. Причина руйнування встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Також у прес-службі зазначили, що на місці пригоди працює 4 одиниці техніки та 20 людей з особового складу ДСНС України.

Наразі відомо, що віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко терміново виїхав до Василькова.

«За попередньою інформацією, жертв та потерпілих серед учнів, викладачів та технічного персоналу немає. Причини надзвичайної ситуації буде з’ясовано на місці та створено спеціальну комісію із залученням відповідних фахівців», – наголосив Зубко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: