На Одещині внаслідок ДТП загинув мотоцикліст

На Одещині внаслідок ДТП загинув мотоцикліст
В результаті аварії кермувальник двоколісного транспортного засобу отримав травми, несумісні з життям

Водій легковика виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з мотоциклістом

У неділю на автошляху Одеса-Южне легковий автомобіль Toyota зіштовхнувся з мотоциклом. В результаті аварії кермувальник двоколісного транспортного засобу – 41-річний місцевий мешканець отримав травми, несумісні з життям. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

За попередньою інформацією поліцейських, які працювали на місці дорожньо-транспортної пригоди, водій легковика, що їхав у напрямку Южного, обганяючи транспортний засіб, який рухався попереду, виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з мотоциклістом.

3b60a7fa0c37f293fc74ab4b42b86f3df4339b4b

Повні обставини події ще встановлюються, також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Одеській трасі сталася смертельна ДТП, викликана тим, що лопнуло під час руху колесо. В результаті загинув водій, двоє пасажирів госпіталізовані, постраждала маленька дитина.

Як повідомлялося, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе ввечері 7 червня сталася ДТП за участі вантажівки та трьох легкових автомобілів, четверо людей загинули.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: