Одесита, який систематично знущався над тваринами, закрили в СІЗО

Одесита, який систематично знущався над тваринами, закрили в СІЗО
Суд над Литвином

Київський суд Одеси вперше в історії України застосував арешт до підозрюваного по ч.3 ст.299 КК

Київський суд міста Одеса у вівторок, 7 серпня, обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави щодо чоловіка, який жорстоко поводився із тваринами. Про це повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк.

За його словами, Київський відділ поліції в місті Одеса та суд вперше в історії України оголосили про підозру та арештували підозрюваного за ч. 3 ст. 299 КК України «Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені з особливою жорстокістю або у присутності малолітнього чи неповнолітнього, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб, або вчинені активним способом».

«Це дійсно перший випадок притягнення до відповідальності особи за такий злочин з чим вас колеги, суспільство та зоозахисники і вітаю», - написав Форостяк.

Радник начальника ГУНП особливо зазначив, що це стало можливим також дякуючи тиску зоозахисників та їх співпраці з правоохоронцями у цьому питанні.

Як повідомили у соцмережах одесити та зоозахисники, мова йде про Максима Литвина, який за інформацією ЗМІ, вже два рази відбував покарання у в’язниці. Литвин проживав із жінкою та її малолітнім сином. Хлопчик неодноразово ставав свідком злочинів чоловіка.

Максим Литвин на судіМаксим Литвин на суді

Нагадаємо, у ніч на 5 серпня у Дніпрі невідомі молодики познущалися з собакою – зґвалтували, побили та заживо поховали.

Іноземці у Полтаві викинули з вікна багатоповерхівки собаку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: