В Одесі стали відомі переможці конкурсу короткометражних фільмів

В Одесі стали відомі переможці конкурсу короткометражних фільмів

Переможцям і лауреатам конкурсу ігрових короткометражних фільмів «Одного разу в Одесі» вручили дипломи

3 вересня 2019 року в кінотеатрі «Родина» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу ігрових короткометражних фільмів «Одного разу в Одесі».

Протягом п'яти місяців експертне журі конкурсу, до складу якого увійшли фахівці кінематографії та діячі культури, брало і оцінювало роботи учасників. Серед них були професіонали цієї сфери і ті, хто робить перші кроки в кіновиробництві, для кого кіно стало хобі.

На конкурс «Одного разу в Одесі» були представлені різножанрові роботи: комедії, пригоди, фільми про дітей і для дітей, фільми з елементами документалістики, фільми-притчі і мелодрами.

Всього на конкурс надійшло близько 40 заявок. До участі в конкурсі були відібрані 33 фільми, які відповідали темі і технічним критеріям. Авторами робіт є одесити і команди з Києва, Запоріжжя, Сан-Франциско.

За підсумками конкурсу переможцями стали фільми режисерів:

1 місце:
«Маячник» Надії Шмельової і «Movie up» Сергія Рахманінова;

2 місце:
«Ума палата» Олександра Тарана і «Djakuyu» Дзена Євстігнейкіна;

3 місце:
«Віра» Олега Мороза і «1919» Тетяни Коновалової.

Режисерові Сергію Рахманінову було вручено спеціальний знак журі за створення високохудожнього фільму - гімну одеському кінематографічному мистецтву.

Крім того, журі вручило дипломи Павлові Майстренку - автору фільму «Поляки в Одесі. Історія діаспори», а також Олександрові Єршову і Федорові Ткачу - режисерам фільму « Ромка і Юлька » (історія сучасних Ромео і Джульєтти).

На завершення заходу глядачам були представлені фільми-переможці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: