В Одесі визначили переможців конкурсу на найкраще відеопривітання з Новим роком

В Одесі визначили переможців конкурсу на найкраще відеопривітання з Новим роком

47 навчальних закладів Одеси представили свої творчі роботи на щорічний міський конкурс аматорських відеопривітань «У Новий рік - з новою мрією!»

Напередодні новорічних і різдвяних свят у закладах освіти Одеси провели щорічний міський конкурс аматорських відеопривітань «У Новий рік - з новою мрією!». 

Цього року в творчому конкурсі взяли участь 47 навчальних закладів, з них: закладів загальної середньої освіти - 40, закладів позашкільної освіти - 2, закладів дошкільної освіти - 5. 

До 14 грудня 2018 року кожен учасник конкурсу розмістив своє відеопривітання на YouTube і надав до департаменту освіти та науки Одеської міської ради заявку на участь у конкурсі. Всього були представлені 58 відеопривітань. 

Шляхом інтерактивного голосування на електронних ресурсах у мережі Інтернет було обрано 10 кращих аматорських відеопривітань. Журі конкурсу визначило переможців у номінаціях:  Переможців конкурсу нагородили грамотами департаменту та грошовими преміями. 

Найкращі відеопривітання розміщені на офіційному сайті департаменту освіти та науки Одеської міської ради. 

Метою конкурсу на найкраще відеопривітання з Новим роком є формування у молодого покоління активної громадянської позиції, виховання патріотичних почуттів і любові до рідного міста, розвиток творчого потенціалу дітей та молоді.  Конкурс проводиться відповідно до Міської цільової програми розвитку освіти м.Одеси на 2017-2019 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: