В Одеській області іноземець переїхав двох поліцейських

В Одеській області іноземець переїхав двох поліцейських
У ході переслідування його заблокували в селі Фонтанка
фото: od.npu.gov.ua

Затриманий виявився 37-річним іноземцем, який вже мав проблеми з законом за викрадення людини

Лиманському районі Одеської області затримано озброєного іноземця, який тікаючи збив своїм автомобілем двох поліцейських.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

17 лютого в поліцію надійшла інформація про невідомих на автомобілі Mercedes, які нібито намагаються шахрайським шляхом проникнути в будинки пенсіонерів в селі Нові Білярі. Коли на місце прибув патруль, чоловік на своєму авто спробував втекти, при цьому наїхав на двох правоохоронців. У ході переслідування його заблокували в селі Фонтанка. Обшукавши чоловіка і його авто, був виявлений пістолет Zoraki з патронами до нього (турецький стартовий пістолет – ред.), телескопічний дубець, кастет, ніж, а також пакунок з речовиною, схожою на амфетамін.

Затриманий виявився 37-річним іноземцем, який вже мав проблеми з законом за викрадення людини. Зараз йому інкримінують напад на поліцейських, зберігання зброї і наркотиків. Правоохоронцям, яким правопорушник травмував ноги, надано медичну допомогу, вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Раніше Правоохоронці затримали та видворили неодноразово судимого за насильницькі злочини громадянина Норвегії, який погрожував здійснити також тяжкі злочини в Україні.

Служба безпеки України викрила і затримала в Київській області організаторів і учасників міжнародного угруповання, яке займалося виготовленням та збутом фальшивих доларів. Їх не могли виявити апарати для перевірки грошей.

Прокуратура заочно повідомила колишньому співробітнику СБУ в Донецькій області про підозру в участі в терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Служба безпеки України припинила діяльність угруповання, яке займалося підробкою паспортів країн Євросоюзу і збувала їх заробітчанам через агентства з працевлаштування.

Нагадаємо, наїзди на пішохода: в центрі Одеси патрульні збили жінку на тротуарі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: