ЗМІ: екс-директор табору «Вікторія» після звільнення з СІЗО зліг у лікарню

ЗМІ: екс-директор табору «Вікторія» після звільнення з СІЗО зліг у лікарню

Колишній директор дитячого табору «Вікторія»

Петрос Саркісян начебто занедужав і наразі перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів Одеси

Прокуратура подала апеляцію на ухвалу райсуду Одеси, згідно з якою продовжено термін арешту екс-директору дитячого табору «Вікторія» Петроса Саркісяна з правом внесення застави розміром 128 тисяч гривень.

Про це повідомила керівник прес-служби облпрокуратури Інна Верба.

«Прокуратура сьогодні подала апеляційну скаргу на ухвалу Приморського райсуду щодо підозрюваного у скоєнні злочину колишнього директора табору «Вікторія», засідання призначене на понеділок. А завтра, 17 листопада, слідчий суддя Попревич вирішив озвучити мотиваційну частину ухвали стосовно підсудного екс-директора Саркісяна», - зазначила Верба.

Тим часом, від джерела в управлінні охорони здоров'я «Укрінформу» стало відомо, що екс-директор дитячого табору Саркісян після виходу під заставу з Одеського СІЗО занедужав і наразі перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів міста.

Як відомо,  16 вересня в Одесі сталася пожежа в дитячому оздоровчому таборі «Вікторія»

Вогонь повністю знищив один з дерев'яних корпусів. У момент загоряння там перебувало 42 дитини.

Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей. Ще одна дитина пропала без вісти. Згодом на місці пожежі було знайдено фрагмент тіла, поліція офіційно повідомила про трьох загиблих. За даними Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, загинули 8-річна Софійка, 9-річна Настя та 12-річна Сніжана.

Як повідомили у ДСНС, на території табору «Вікторія» є і гідрант, і пожежна водойма, проте води для гасіння там не виявилося.

За фактом пожежі відкрите кримінальне впровадження.

18 вересня під варту взяли директора дитячого табору «Вікторія» в Одесі, де внаслідок пожежі загинули троє дітей.

Генпрокурор Юрій Луценко 20 вересня заявив, що основна версія слідства – керівництво дитячого табору шукало приватну «протипожежну» фірму, яка дасть більший «відкат». 

Нагадаємо, нещодавно Апеляційний суд Одеської області відмовився задовольнити скаргу прокуратури на постанову Приморського суду від 10 жовтня, який відпустив під особисте зобов'язання віце-мера Зінаїду Цвірінько, яку підозрюють у службовій недбалості, що призвела до смерті дітей в таборі «Вікторія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: