Одесити провели акції в підтримку здорового способу життя. Фоторепортаж

Одесити провели акції в підтримку здорового способу життя. Фоторепортаж

Громадські організації та медпрацівники Одеси провели акції, спрямовані на привернення уваги суспільства до проблем наркозалежності

Минулого тижня відзначався Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотичних засобів. Цього дня громадські активісти та медпрацівники Одеси провели акції, спрямовані на привернення уваги суспільства до проблем наркозалежності і пошук шляхів їх вирішення. 

Активісти провели забіг Приморським бульваром з плакатами на підтримку здорового способу життя і профілактики наркоманії. У забігу взяли участь громадські організації «12 кроків», «100 відсотків життя», «Молодіжний центр розвитку», «Ренесанс», «Сак Проти», «Пульс» за підтримки Міського центру профілактики та боротьби з ВІЛ / СНІДом. 

Також на Грецькій площі відбувся перформанс проти дискримінації та стигматизації наркозалежних людей. В акції взяли участь представники Всеукраїнської мережі людей, що живуть з ВІЛ, Всеукраїнського об'єднання людей з наркозалежністю «Хвиля», Одеського міського Центру здоров'я та інших організацій, що працюють у сфері протидії соціально значущим захворюванням. 

Всіх одеситів закликають взяти участь у протидії наркоманії і повідомляти про рекламу наркотичних препаратів за телефонами довіри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: