«Азійський агресор КНДР: приборкати дракона?»

«Азійський агресор КНДР: приборкати дракона?»
Фото з відкритих джерел

Сполучені Штати Америки не будуть здійснювати воєнне втручання на територію КНДР, як це було у випадку з Іраком та Афганістаном, з метою ліквідації диктаторського режиму та зниження агресії в азійському регіоні. Про це заявив експерт-міжнародник, оглядач видання «ДелоUA» Анатолій Максимов під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

Коли США здійснили територіальне вторгнення в Ірак чи Лівію, то в цих країнах не було союзників. А у випадку з КНДР інша ситуація.

«Китай заявив, що вони підтримають КНДР в разі зовнішнього вторгнення. США не будуть ризикувати конфліктом з Китаєм, адже Америка намагається покращити з Піднебесною стосунки», - говорить Максимов.

Окрім того в США немає спеціалістів по цьому азійському регіону. Ці посади у Державному департаменті пусті. Немає також і посла в Південній Кореї. Трамп не вірить у дипломатію. Тому навіть немає кому радити Трампу.

«Коли Трамп писав свої ремарки про КНДР, то він потім зізнався, що все сам попридумував. Така ситуація, бо немає кому йому радити», - говорить експерт.

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: