Чоловіча збірна України з колом відставання не змогла фінішувати в естафеті на етапі в Обергофі

Чоловіча збірна України з колом відставання не змогла фінішувати в естафеті на етапі в Обергофі

Перемогу святкувала збірна Росії

У неділю, 13 січня, в Обергофі чоловічою естафетою завершився четвертий етап Кубку світу з біатлону.

Перемогу у гонці здобула команда Росії, другими стали біатлоністи збірної Франції, а замкнула топ-3 національна команда Австрії. Російська команда одна з небагатьох змогла відпрацювати без штрафних кіл, використавши всього шість додаткових патронів.

У свою чергу головні конкуренти за подіум мінімум один раз змушені були йти на штрафне коло, що за таких погодних умов завадило скласти конкуренцію. Французи, які фінішували другими, відстали від росіян більше ніж на хвилину, більше двох хвилин відставання було у третьої Австрії.

На жаль, українська збірна у складі Артема Прими, Сергія Семенова, Артема Тищенка та Руслана Ткаленка провалила гонку. Наша команда на коло відстала від Росії і в підсумку була знята з гонки. Негаразди почалися вже на старті гонки, коли на першому вогневому рубежі Артем Прима заробив аж три кола штрафу. На стійці Артем відпрацював на нуль, але передав естафету Сергію Семенову лише 25-м.

На другому етапі Семенов заробив ще одне коло штрафу і не зміг відіграти навіть одну позицію, відставання збільшилося ще на три хвилини. Ткаленко підняв нашу команду на три місця, однак росіяни випереджали нас вже на коло. У підсумку Артем Тищенко, який повинен був бігти четвертим, так і не стартував.

Кубок світу з біатлону сезону-2018/19

Етап в Обергофі, Німеччина

Естафета, чоловіки

1. Росія (0 + 6) 1:20: 54,3
2. Франція (1 + 8) +1:01,1
3. Австрія (1 + 7) +2:18,6
4. Чехія (1 + 10) +2:36,0
5. Швеція (1 + 7) +2:42,7
6. Італія (0 + 14) +2:43,1
7. Норвегія (2 + 16) 2:43,1
8. Німеччина (2 + 17) +2:54,9
LPD Україна Україна (5 + 11)


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: