До нового сезону українська збірна з триатлону готуватиметься у Туреччині та Грузії

До нового сезону українська збірна з триатлону готуватиметься у Туреччині та Грузії
Фото: Федерація триатлону України

А от Юлія Єлістратова має індивідуальний графік

2019 рік – передолімпійський, особливо важливий для спортсменів з усього світу, однак українські атлети різних вікових груп боротимуться на інших світових і континентальних фронтах.

Про це розповів головний тренер збірної України з триатлону Едуард Панарін, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

«У Юлії Єлістратової свій індивідуальний графік. Щодо решти спортсменів, то вони готуватимуться двома таборами – у Туреччині та Грузії», - сказав він.

«У Туреччині працюватиме група тренерів, у тому числі Сергій Прийма, який має слідкувати за велосипедною підготовкою. Туди виїде чимало областей, ми вже практикували подібний підхід минулого року – група за схожим принципом працювала у Чорногорії. Виїзд команд на збори заплановано на 6 лютого, і вони працюватимуть на місцях аж до квітня – тобто, практично два місяці», - додав тренер.

За словами Панаріна, для молодших збірних команд пріоритетними є чемпіонати Європи.

«Наразі молодші спортсмени готуються на чемпіонати Європи, юнацькі, юніорські та молодіжні. У новому сезоні ми також окрему увагу приділимо естафетній підготовці, адже тепер це олімпійський вид триатлону», - підсумував він.

Нагадаємо, український триатлон ризикує отримати лише одну перепустку на Олімпіаду-2020.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: