Ексміністр спорту Жданов взяв собі в заступники у WADA колишнього помічника в уряді

Ексміністр спорту Жданов взяв собі в заступники у WADA колишнього помічника в уряді
Ігор Гоцул і Ігор Жданов
ФЛАУ

До того Ігор Гоцул відзначався непримиренністю до порушників антидопінгового законодавства на чолі Федерації легкої атлетики України

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул став одним з заступників Ігоря Жданова на посаді члена Ради засновників Всесвітньої антидопінгової агенції (WADA) від Ради Європи, сповіщає офіційний сайт ФЛАУ.

Екс-міністр молоді і спорту Ігор Жданов увійшов у Раду засновників WADA торік у жовтні.

Згідно з регламентом організації, кожен член Ради засновників може мати двох заступників. Ті матимуть право повноцінно виконувати його функції під час офіційних заходів WADA, якщо член Ради з якихось причин не зможе цього робити – брати участь в засіданнях, прийнятті рішень, голосуваннях тощо. І ось, на 2020-2021-й роки одним з заступників Ігоря Жданова на посаді члена Ради засновників Всесвітньої Антидопінгової Агенції (WADA) від Ради Європи призначено президента Легкої атлетики України Ігоря Гоцула.

Найближчий захід, в якому пан Гоцул має взяти участь – засідання WADA. Його призначено на травень цього року, і воно відбудеться в Online-форматі, оскільки у звичному режимі його проведення 16-17 травня в Монреалі (Канада) скасоване через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, що до того Ігор Гоцул відзначався непримиренністю до порушників антидопінгового законодавства на чолі Федерації легкої атлетики України. Правда, спортовці такої принциповості не розуміють і вважають, що рідна Федерація після виникнення проблем у контексті допінгу кидає їх напризволяще.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: