Футбольний клуб змушений вибачитися за використання секс-іграшок замість уболівальників

Футбольний клуб змушений вибачитися за використання секс-іграшок замість уболівальників
«Вболівальниці» «Сеула»
Скрін-шот

На деяких ляльках були позначки з рекламою порносайтів

Один з провідних футбольних клубів Південної Кореї ФК «Сеул» вибачився після того, як фани звинуватили його у використанні секс-ляльок на порожніх трибунах.

У ФК «Сеул» стверджують, що використали «високоякісні манекени», а не секс-ляльок, хоча і визнають, що надала манекени компанія-виробник секс-іграшок.

На деяких ляльках були позначки з рекламою порносайтів, хоча в Південній Кореї порнографія є забороненою.

У кількох країнах світу наразі відновився футбольний чемпіонат, але матчі відбуваються за відсутності вболівальників, і клуби намагаються створити атмосферу їхньої присутності на стадіонах.

У неділю «Сеул» зіграв свій перший домашній матч сезону К-Ліги, вищого футбольного дивізіону країни. Трибуни були порожніми – це один з заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

Перед матчем компанія під назвою Dalcom запропонувала заповнити частину порожніх місць, і клуб погодився. Всього на трибунах встановили 30 манекенів – 25 жіночих та п'ять чоловічих. Однак футбольні фанати, які дивилися гру онлайн, помітили, що деякі манекени більше схожі на секс-ляльок. Клуб мусив вибачатися в Instagram та Facebook.

Футбольний сезон у корейській К-Лізі мав розпочатися ще у лютому, але його відклали через спалах коронавірусу. Успіхи Південної Кореї в подоланні пандемії дозволили розпочати сезон 8 травня.

Це один з небагатьох футбольних чемпіонатів, які зараз відбуваються на планеті.

На цих вихідних відновилися також матчі Бундесліги в Німеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: