Нападник «Боруссії» у першому після поновлення сезону матчі забив один з найшвидших голів Бундесліги (відео)

Нападник «Боруссії» у першому після поновлення сезону матчі забив один з найшвидших голів Бундесліги (відео)

Французи Алассан Плеа та Маркус Тюрам визначили перевагу «Боруссії»

Фото - Bundesliga.com

Ґладбахці несподівано впевнено перемогли на виїзді «Айнтрахт»

Учора, в суботу, 16 травня, відновився сезон після пов’язаної з пандемією коронавірусу двомісячної паузи в німецькій Бундеслізі.

В одному з центральних матчів 26-го туру менхенґладбахська «Боруссія» несподівано легко, з рахунком 3:1 перемогла у Франкфурті «Айнтрахт». На хід гри серйозно вплину перший м’яч, який уже на 37-й секунді провів французький нападник Алассан Плеа. Швидше у поточному сезоні Бундесліги забивав тільки Марко Ріхтер з «Ауґсбурґа». Він вразив ворота «Баварії» 19 жовтня на 29-й секунді.

Між тим, деморалізованому «Айнтрахтові» другий м’яч забив на сьомій хвилині ще один француз – Маркус Тюрам. А остаточно добив суперників, реалізувавши на 72-й хвилині пенальті, алжирець Рамі Бенсебані. Гол Андре Сілви на 81-й хвилині господарів якщо й потішив, то не сильно.

Після цієї перемоги ґладбахська «Боруссія» набрала 52 очка і вийшла на третє місце. Вище тільки «Баварія» (55 пунктів) і дортмундська «Боруссія» (53). «Айнтрахт» з 28-ма очками 13-й.

Раніше дортмундська «Боруссія» розгромила 4:0 «Шальке». «Ляйпціґ» сенсаційно зіграв удома 1:1 з «Фрайбурґом» і тим самим випав із трійки. «Ауґсбурґ» програв вдома 1:2 «Вольфсбурґу», «Гоффенгайм» - 0:3 «Герті». «Фортуна» з Дюссельдорфа і «Падерборн» розійшлися миром – 0:0.

Лідер – «Баварія» - зіграє проти берлінського «Уніона» сьогодні, 17 травня. Початок – 19:00 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: