Головне завдання жіночої збірної України з футболу – вихід на Євро-2021

Головне завдання жіночої збірної України з футболу – вихід на Євро-2021
Фото Павла Кубанова

Тренер команди Наталія Зінченко озвучила конкретні цілі

Жіноча збірна України розпочала січневий навчально-тренувальний збір, під час якого проведе два спаринги з командою Португалії.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Сьогодні «синьо-жовті» вилетіли до Лісабона, де найближчим часом проведуть дві товариські зустрічі з господарками. Перший матч відбудеться 17 січня (початок - о 20.00 за Києвом), другий – 20 січня (18.00).

«Ми приїхали тільки перемагати. Настрій позитивний, бойовий. Будуть труднощі, оскільки під час відпустки ми всі тренувалися індивідуально. Але, вважаю, нам це не заважатиме. Особисто мені не доводилося грати проти збірної Португалії, але я знаю, що це пристойна цілеспрямована команда. Проте нам під силу її здолати», - сказала напередодні нападник харківського «Житлобуду-2» Вероніка Андрухів.

Головний тренер збірної Наталія Зінченко розглядає цей збір як частину підготовки до кваліфікації Євро-2021.

Напередодні вильоту до Португалії наставник команди поділилася своїми думками.

«Із першого збору цього року ми розпочинаємо підготовку до кваліфікації на чемпіонат Європи, яка стартує в серпні. Завдання у нас одне – потрапити до фінальної частини турніру», - сказала вона.

«На нинішньому зборі хочемо подивитися на дівчат, підготуватися до наступних змагань, які чекають на нас у лютому. Там ми зіграємо не з одним суперником, а з двома-трьома командами різного рівня», - додала тренер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: