«Карпати» перемогою завершили свій закордонний збір у Польщі (відео)

«Карпати» перемогою завершили свій закордонний збір у Польщі (відео)
Фото ФК «Карпати»

Львівська команда мінімально обіграла клуб «Тихи»

Завершальним спарингом для «зелено-білих» на польських зборах стала зустріч проти польського «Тихи» – команди, якій зовсім трохи не вистачило, щоби найближчого сезону виступати в Екстраклясі.

Як інформує сайт львівського клубу, на перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Кучинський, Мірошніченко, Федецький, Лобай, Лебеденко, Голодюк, Вербний, Ді Франко, Санчес, Мякушко, Карраскаль.

«Карпати» швидко переходили центр поля, а Карраскаль, якому не щастило у попередньому матчі проти «Вікторії», не цурався роботи позаду та часто був тим, хто відбирав м’ячі у суперників.

Здавалось, що на перерву команди підуть без забитих голів, але Карраскаль вирвався з-під опіки та прокинув «круглого» вперед. Мякушко опинився один на один з воротарем і вдало перекинув м’яча у ворота – 1:0.

Після 15-хвилинної перерви у складі «зелено-білих» відбулась всього лиш одна зміна: Голодюка замінив Ербес, а дещо згодом на полі з’явились Кльоц, Чачуа та Ковтун.

Подвоїти перевагу львів’ян міг Франціско Ді Франко: аргентинець увірвався у штрафний майданчик та миттєво зреагував на класний пас від партнера, але м’яч після сильного удару пролетів повз ворота.

Карраскаль теж не хотів йти з поля без забитого голу, але тільки-но колумбієць наближався до воріт суперника, як відразу кілька гравців «Тихи» блокували будь-які дії технічного карпатівця.

Отож, заключний товариський матч на міжсезонних зборах львів’яни завершили мінімальною перемогою. Відразу після закінчення товариського матчу «Карпати» вирушать до Львова, адже за тиждень на «зелено-білих» чекає перший офіційний поєдинок у сезоні проти «Олександрії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: