«Карпати» запланували у міжсезоння три збори, один з яких відбудеться за кордоном

«Карпати» запланували у міжсезоння три збори, один з яких відбудеться за кордоном
Фото ФК «Карпати»

Більшу частину часу львівська команда проведе у Брюховичах

Відпустка для «зелено-білих» закінчиться 14 червня, тоді ж перша група футболістів пройде медогляд, а решта гравців проведе заняття на заміській базі у Брюховичах.

Подібний сценарій на команду чекає і наступного дня, але групи футболістів уже змінять локації фізичного та лікарського огляду, передає інформаційний центр ФК «Карпати».

У суботу, 16 червня, «Карпати» розпочнуть перший етап підготовки до нового чемпіонату, який триватиме по 24 червня та пройде на тренувальній базі у Брюховичах.

На цей період підопічні Олега Бойчишина запланували провести двосторонню гру, а 22-го числа львів’яни зіграють на виїзді проти чемпіона Івано-Франківської області – ФК «Галич».

Другий етап міжсезонних зборів розпочнеться 27 червня та триватиме до 4 липня.

Готуватиметься команда також на заміській базі, що у Брюховичах. У перший день липня «зелено-білі» зіграють проти чемпіона Другої ліги – «Агробізнесу», а 4-го команда зустрінеться у контрольній грі з «Прикарпаттям».

Ймовірно, обидва поєдинки відбудуться у Львові.

Заключний, третій, етап підготовки до нового сезону стартує 6 липня. Попередньо заплановано, що збори відбудуться за кордоном, де також проведе кілька спарингів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: