«Карпати» зобов'язали ділити стадіон «Україна» з іншими клубами Львова й області

«Карпати» зобов'язали ділити стадіон «Україна» з іншими клубами Львова й області
Стадіон «Україна»

Таким чином, ФК «Рух» та ФК «Львів» відтепер мають право грати на даній арені

Відтепер ФК «Карпати» має ділити стадіон «Україна» з іншими професійними футбольним клубами, які є або будуть зареєстрованими у Львові, Винниках, Рудно та Брюховичах.

Відповідне рішення у п’ятницю, 6 квітня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, інформує Львівський портал.

Виконком міськради зобов’язав ФК «Карпати» надавати іншим професіональним футбольним клубам, які беруть участь у всеукраїнських змаганнях з футболу, що проводяться під егідою або санкціоновані Федерацією футболу України, користування полем стадіону «Україна», нежитловими приміщеннями, які є об’єктом оренди.

Оренда поля та приміщень стадіону «Україна» для інших львівських футбольних клубів має бути безоплатною.

Під час обговорення питання був присутній і власник винниківського футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський. Він зауважив, що інші футбольні клуби досягнули згоди з ФК «Карпати» щодо стадіону «Україна».

Мерія має право також в односторонньому порядку розірвати договір оренди з ФК «Карпати Львів» за певних обставин.

Зокрема, якщо клуб втратить статус професійного футбольного клубу та/або учасника чемпіонату Прем’єр-ліги, або припинить участь у змаганнях Прем’єр-ліги.

Стадіон «Україна» перебував в оренді «Карпат» до 2017 року, взимку цього року Львівська міська рада подовжила оренду стадіону для клубу ще на 10 років за 1 гривню на рік.

Після завершення будівництва «Арени Львів» ФК «Карпати» почали грати домашні ігри Прем’єр-ліги  саме там. Однак через брак коштів на оренду нового стадіону на сезон-2017/18 чемпіонату України «Карпати» знову повернулись на «Україну».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: