Керівництво «Барселони» звинуватив у корупції колишній побратим

Керівництво «Барселони» звинуватив у корупції колишній побратим
Хмари над іспанським клубом все густіші
Фото - ФК «Барселона»

Скандал у «Барселоні» сягнув нових висот

У минулий четвер, 9 квітня, стало відомо, що з керівних посад у іспанському топ-клубі йдуть одразу шість членів ради директорів.

У своїй заяві вони доволі дипломатично покритикували президента «Барселони» Жозепа Бартомеу та натякнули, що незабаром стануть відомі результати аудиту організації, який виявить факти корупції.

Один зі звільнених - бізнесмен Емілі Руссо не став чекати висновків аудиторів й спалахнув гнівною заявою на адресу керівництва клубу.

«Я думаю, хтось поклав руку на гроші клубу. За роботу I3 Ventures було заплачено 1 млн євро, але її ринкова ціна - 100 тисяч. Хто це зробив? Очевидно, хтось із ради директорів, але я не знаю, хто саме», - наводить слова Руссо sport.es.

Нагадаємо, I3 Ventures - фірма, яка на замовлення клубу стала його власною армією троллів, але займалась виключно відбілюванням іміджу президента «Барселони» та критикою його ворогів - дійсних та уявних.

«Барселона» вже виступила з офіційною заявою щодо слів Руссо - клуб заперечує будь-які звинувачення в корупції. Крім того, в заяві йдеться про те, що звільнення шести членів ради відбулися в результаті корпоративної перебудови, запропонованої нинішнім президентом клубу Хосепом Бартомеу згідно зі стратегічним планом, затвердженим ще в 2015 році.

Нагадаємо, наступні вибори президента «Барселони» мають пройти у 2021 році, але з огляду на ситуацію, що склалась, вони можуть стати також і достроковими. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: