Боси «Барселони» пересварились й масово звільняються

Боси «Барселони» пересварились й масово звільняються
У більше, ніж клубі великі проблеми
Фото - ФК «Барселона»

В іспанському клубі новий гучний скандал через старі причини

Одразу шестеро членів ради директорів «Барселони» залишають свої посади й переходять в жорстку опозицію. У відставку подали два віце-президента - Емілі Русо і Енріке Томбас, три директори - Сільвіо Еліас, Марія Тейшідор, Жозеп Понт - і секретар правління - Жорді Класамілья.

У всіх цих достойників був конфлікт з президентом клубом Жозепом Бартомеу.

Причиною відставки вони називають погане управління, що спричинило кризу в «Барселоні», звісно - справу, пов'язану з фейковими акаунтами в соціальних мережах, а також непевне майбутнє клубу після пандемії коронавіруса.

«Директори, що підписалися нижче, повідомили президенту Бартомеу про рішення негайно і безповоротно піти у відставку з займаних посад у клубі. Ми досягли цієї точки і не бачимо можливості змінити способи управління клубом перед лицем важливих викликів в майбутньому і особливо після закінчення пандемії. Хочемо підкреслити наше розчарування з приводу інциденту з акаунтами клубу в соціальних мережах, відомого в пресі як Barçagate», - йдеться в заяві про відставку, яка більше нагадує маніфест.

«Бажаємо, щоб після аудиту з боку PricewaterhouseCoopers звітність була передана тим, кому належить. І нарешті, ми хочемо подякувати директорів і висловити подяку нашим колегам за порадою директорів, які присвятили свою енергію і силу на благо «Барселони». Ми дякуємо керівників і співробітників клубу за підтримку і відмінну роботу. Ми із задоволенням служили улюбленої «Барсі», - наголошують вже колишні боси іспанського клубу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: