Керівник клубу першої ліги звинувачує тренера в «договірняках» і вимагає 500 тисяч за розторгнення контракту

Керівник клубу першої ліги звинувачує тренера в «договірняках» і вимагає 500 тисяч за розторгнення контракту
Постать Володимира Мазяра вже давно обросла ореолом одіозності
ZiK

Володимир Мазяр може мати серйозні проблеми

Футбольний тренер Володимир Мазяр очолив «Львів», не розірвавши перед цим угоду з першоліговим «Гірником-Спортом». Президент клубу з Горішніх Плавнів Петро Каплун вимагає за розторгнення тренером контракту 400-500 тисяч гривень.

9 вересня після поразки 0:4 в матчі восьмого туру першої ліги від «Агробізнесу» Мазяр залишив «Гірник-Спорт», написавши заяву «за станом здоров'я».

Колишнього головного тренера «Гірника-Спорту» кілька разів з тренерської лави забирала машина швидкої допомоги.

Не далі як 31 серпня цього року в середині другого тайму виїзного матчу з «Балканами» (0:0) 41-річному тренеру стало погано через 30-градусну спеку. За ним приїхала «швидка» старого зразка прямо на тренерську лаву, проїхавши через футбольне поле. Але Мазяр від госпіталізації відмовився. Тренер сказав своєму візаві з «Балкан» Андрію Пархоменку: «Коли я побачив вашу «швидку», мені відразу стало краще».

18 квітня під час домашнього матчу «Гірника-Спорту» з «Колосом» Мазяра безпосередньо з футбольного поля відвезли в лікарню на сучаснішій «швидкій». Команда дограла без нього і навіть перемогла (2:1).

Після матчу з «Агробізнесом» тренер вже не повернувся з футболістами на базу. За чутками, у нього вже була пропозиція від «Львова», з яким він підписав контракт 10 вересня. В цей же день Мазяр написав заяву про припинення співпраці за обопільною згодою сторін і надіслав її поштою.

Якщо так, то Мазяр очолив «Львів», що не розірвавши трудову угоду з «Гірником-Спортом». Через те президент «Гірника-Спорту» Петро Каплун заявив про готовність розірвати контракт Мазяра за 400-500 тисяч гривень.

«Львів» аргументує свою позицію тим, що «Гірник-Спорт» вже оголосив про припинення співпраці з тренером на офіційному сайті.

Зрештою, клуб із Горішніх Плавнів і сам мав намір розлучитися з Мазяром через чутки про договірні матчі, зокрема з «Агробізнесом» (0:4) і «Металістом-1925» (1:2).

Петро Каплун не виключає варіанту зі зверненням до правоохоронних органів. Також він провів бесіду з гравцями на предмет участі в «договірняках».

Між тим, Мазяр вже встиг дебютувати на посаді наставника «Львова». Очолювана ним команда програла у Києві «Колосу» з Ковалівки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: