Клубний чемпіонат світу: визначився суперник «Реала» по півфіналу

Клубний чемпіонат світу: визначився суперник «Реала» по півфіналу
Фото взяте з сайту isport.ua

У півфінали «Реал» зіграє з японцями

У чвертьфіналі клубного чемпіонату світу, який проходить в ОАЕ, «Касима Антлерс» перемогла «Гвадалахару» 3: 2. У півфіналі японська команда зіграє з «Реалом».

У першому таймі мексиканці володіли перевагою. Вони відкрили рахунок на третій хвилині. Брісуела навісив, Анхель Залдівар пробив головою. Квон Сон Те до м'яча дотягнувся, але парирувати його не зміг.

Мексиканці були ближче до другого голу, ніж японці до першого. Гравці «Касими» до перерви надавали перевагу дальнім ударам. А мексиканці били і з близька. Залдівар пробив потужно і точно в кут з лінії воротарського, але голкіпер зумів м'яч витягнути. А після удару Пулідо з лінії штрафного м'яч влучив у поперечину.

У другому таймі все змінилося. Японці зуміли забити швидкий гол. На 49-й хвилині Дої, якого тримали два захисника, прострілив, а Ріота Нагакі, який опинився один перед воротами, рахунок зрівняв 1:1.

Мексиканці у другому таймі створювали перспективні моменти після розіграшу стандартів.

На 69-й хвилині Сержіньо реалізував пенальті 2:1, а на 84-й 19-річний Хірокі Абе завдав ідеальний обвідний удар метрів з 15 3:1.

«Гвадалахара» змогла забити ще один гол у відповідь. На четвертій хвилині компенсованого часу був призначений 11-метровий у ворота «Касими». Голкіпер відбив м'яч після удару Алана Пулідо, колишнього форварда «Олімпіакоса», але на добиванні зіграв Пулідо 3: 2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: