Кравцов, Пустовий і Фесенко дали бій європейським грандам, але команди українців програли

Кравцов, Пустовий і Фесенко дали бій європейським грандам, але команди українців програли
Олександр Липовий (у центрі)

До Вашої уваги результати українських баскетболістів у європейських чемпіонатах

Кирило Фесенко був найкращим у складі «Авелліно», але його команда вдома програла «Мілану» - 75:82.

Український центровий у матчі італійської Серії А вийшов у старті, відіграв 24 хвилини, набрав 16 очок, зібрав сім підбирань, зробив два перехоплення, одну передачу та блок-шот, інформує офіційний сайт ФБУ.

Центровий збірної України Артем Пустовий не врятував «Обрадойро» від домашньої поразки у матчі чемпіонату Іспанії проти «Барселони». Команда українця поступилась з рахунком 73:76, а бігмен, вийшовши у старті, відіграв 32 хвилини, набрав 10 очок, зробив шість підбирань, три передачі, два блок-шота й одне перехоплення.

Центровий збірної України В’ячеслав Кравцов провів результативний матч у чемпіонаті Туреччини, в якому його «Ешкішехір» на виїзді поступився «Фенербахче» (69:79). Вийшовши у старті, бігмен відіграв 30 хвилин, набрав 27 очок і зібрав п’ять підбирань.

Олександр Липовий відіграв 18 хвилин у матчі чемпіонату Греції, в якому його «Промітеас» на виїзді поступився «Арісу» (64:68). Український захисник, вийшовши з лави, набрав три очки, зібрав сім підбирань, зробив передачу та перехоплення.

Форвард збірної України Максим Корнієнко вийшов у стартовій п’ятірці у матчі, в якому його «Ювентус» вдома програв «Нептунасу» (81:90). Українець відіграв 15 хвилин, набрав чотири очки та зробив одне підбирання.

В’ячеслав Бобров, вийшовши з лави, допоміг «П’єно Жвайгждес» вдома перемогти «Джукію» (73:72). За 30 хвинин на майданчику форвард збірної України набрав 15 очок, зробив сім підбирань, дві передачі, перехоплення та блок-шот.

Український форвард латвійського «Вентспілса» Денис Яковлєв вийшов у старті на матч проти «Белстафе», який його команда виграла з рахунком 107:62. За 22 хвилини наш легіонер відзначився двома очками, трьома підбираннями, чотирма передачами та двома перехопленнями.

Бігмен збірної України Ігор Зайцев допоміг польському клубу «Роса Радом» перемогти «Кросно» у матчі національної першості (92:80). Розпочавши матч з лави, українець відіграв 19 хвилин, набрав 13 очок, зібрав три підбирання, зробив два перехоплення, два блок-шота та передачу.

Форвард румунського «Клужа» Андрій Кальніченко отримав 11 хвилин ігрового часу у матчі чемпіонату проти «Тімішоари», який його команда виграла з рахунком 93:91. Українець відзначився 8 очками та двома підбираннями.

Денис Лукашов («Вітаутас», Литва), Сергій Гладир («Монако», Франція) та Андрій Агафонов («Пітешті», Румунія) не брали участі в останніх матчах своїх клубів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: