Легендарний гонщик Формули-1 проведе повний сезон у європейському NASCAR

Легендарний гонщик Формули-1 проведе повний сезон у європейському NASCAR

Жак Вільньов знайшов для себе новий виклик

Чемпіон світу Формули-1 1997 року Жак Вільньов візьме участь у повному сезоні NASCAR Whelen Euro Series 2019 року.

Після тестів машини європейського NASCAR в Італії на трасі Франчякорта Вільньов вирішив взяти участь у повному сезоні цієї гоночної серії у складі команди Go Fas Racing.

Це буде перший повноцінний гоночний сезон канадця із 2006 року, якщо, звісно, його не виженуть із команди, як це сталося у Формулі E.

Він сказав: «Мені було досить цікаво випробувати машину. Вона дуже схожа на ту, яку я тестував у NASCAR у США. Можна атакувати на повну і розвивати машину, що дуже добре. Мені сподобалася траса. Вона була досить цікавою для пілотування».

«Мені було дуже важливо знайти повну гоночну програму, адже я хочу бути частиною якогось проекту і провести повний сезон. Я з нетерпінням очікую на першу гонку 2019 року», - додав гонщик.

Команда Go Fas Racing дебютувала у європейському NASCAR цього року з Роменом Янеттою та Флоріаном Вентурі. Go Fas Racing також бере участь у перегонах Кубка NASCAR у США.

Сезон складатиметься із семи вікендів, що буде вперше в історії цього чемпіонату, і розпочнеться 13-14 квітня у Валенсії в Іспанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: