«Ліверпуль» засудив власних фанатів за надто бурхливе святкування чемпіонства

«Ліверпуль» засудив власних фанатів за надто бурхливе святкування чемпіонства
Фанатів «Ліверпуля» попередили, що подальші святкування матимуть наслідки
Фото із соцмереж

Мер Ліверпуля дав вказівку розганяти вболівальників, які відзначають перемогу

Футбольний клуб «Ліверпуль» опублікував спільну з поліцією Мерсисайда і мерією заяву стосовно святкування уболівальниками перемоги в чемпіонаті Англії.

Клуб засудив поведінку вболівальників, які «вирішили ігнорувати інструкції з соціального дистанціювання і ризикнули громадською безпекою». «Така поведінка абсолютно неприпустима. Потенційна небезпека другої хвилі Covid-19 все ще існує. Коли буде безпечно, ми влаштуємо парад перемоги, і всі зможуть зібратися, щоб разом це відсвяткувати», - йдеться в заяві на сайті клубу.

Мер Ліверпуля видав наказ співробітникам правоохоронних органів розганяти уболівальників, які відзначають перше за 30 довгих років чемпіонство мерсисайдців в англійській Прем'єр-лізі, інформує Liverpool Echo.

Причиною цього могло стати зокрема загоряння в одній із головних історичних будівель міста - «Ліверпуль білдінґ». Однією з поширених версій причин пожежі вважають феєрверки і петарди, запущені фанатами «Ліверпуля». Саме це спонукало муніципалітет заборонити масові святкування.

«Ліверпуль» достроково здобув титул переможця англійської Прем'єр-ліги після програшу «Манчестер Сіті» в матчі з «Челсі» (1:2). Мерсисайдці стали чемпіонами через 30 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: