Мартен Фуркад про росіянина Логінова: Для мене його перемога є ганьбою

Мартен Фуркад про росіянина Логінова: Для мене його перемога є ганьбою
Мартен Фуркад
Фото: Darko Bandic

Француз не добирав слів, характеризуючи Олександра, який був дискваліфікований за допінг

П'ятиразовий олімпійський чемпіон французький біатлоніст Мартен Фуркад заявив, що не змінить негативного ставлення до російського біатлоніста Олександра Логінова.

Триватиме це до тих пір, поки росіянин не вибачиться за порушення антидопінгових правил.

«Логінов повинен вибачитися перед біатлоністами та порозумітися з нами. Він проходить повз нас, ніби нічого не сталося. Поки він буде так себе вести, я не буду поважати його», - сказав француз.

«Для мене його перемога є ганьбою. Я поважаю той факт, що він продовжує брати участь у змаганнях, але я не поважаю його. Ми поставилися до нього занадто по-доброму, його підтримували вболівальники. Але потрібно бути справедливим. Він не був добрий до нас», - цитує Фуркада TV 2 Sport, передає Чемпионат.com.

Логінов відбув дворічну дискваліфікацію. У липні 2015-го рішенням IBU він був дискваліфікований до 25 листопада 2016 року. Усі результати спортсмена, починаючи з моменту взяття проби у листопаді 2013 року, були визнані недійсними.

Сьогодні, 11 січня, росіянин вперше у кар'єрі виграв гонку на етапі Кубку світу з біатлону. Логінов став переможцем спринту в Обергофі (Німеччина).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: