Найкращим гравцем 2018 року в «Динамо» за версією вболівальників став Циганков

Найкращим гравцем 2018 року в «Динамо» за версією вболівальників став Циганков

Переважну більшість голосів отримали два вінгери «біло-синіх» - 21-річний українець Циганков та 25-річний словенець Вербич

На клубному сайті «Динамо» та офіційних сторінках «біло-синіх» у соціальних мережах завершилося голосування за найкращого гравця клубу за підсумками року, що минув.

Крім офіційного сайту проголосувати за найкращого гравця року можна було на сторінках «Динамо» у Facebook та Instagram.

Переважну більшість голосів отримали два вінгери «біло-синіх» - 21-річний українець Віктор Циганков та 25-річний словенець Беньямін Вербич, між якими і точилася основна боротьба за почесний титул.

У підсумку більшість голосів уболівальників, а саме 62% від загальної кількості, отримав Віктор Циганков.

Беньямін Вербич сумарно набрав 23% голосів та посів почесне друге місце в опитуванні, набагато випередивши всіх інших номінантів.

У 2018 році Віктор Циганков став одним із лідерів команди, рушійною силою «Динамо» в атаці, гравцем, який «робить різницю». Будучи віце-капітаном команди, у багатьох матчах минулого року Циганков виводив команду на поле у якості капітана.

Нагадаємо, вболівальники «Динамо» також назвали Віктора найкращим гравцем клубу за підсумками минулого сезону.

Зазначимо, що Циганков протягом 2018 року шість разів ставав лауреатом титулу Найкращий гравець місяця за версією вболівальників «біло-синіх» – у лютому, березні, квітні, вересні, жовтні та грудні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: