Найкращим тренером 13-го туру Прем’єр-ліги визнали наставника «Львова» за перемогу над «Динамо»

Найкращим тренером 13-го туру Прем’єр-ліги визнали наставника «Львова» за перемогу над «Динамо»

Юрій Бакалов отримав визнання від фахівців

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу проаналізувало підсумки чергового туру української Прем’єр-ліги сезону-2018/19

«Динамо» поступилося вдома з мінімальним рахунком ФК «Львів» – 0:1. Тому лауреатом став головний тренер «містян» Юрій Бакалов, інформує офіційний сайт організації.

Його підопічні обіграли киян на їхньому полі, вийшовши на п’яте місце за підсумками чергового туру Прем’єр-ліги.

«Звичайно, треба враховувати, що «Динамо» віддало багато сил на єврокубковий виїзд. Але треба віддати належне львів’янам, які виявилися особливо непростим суперником для гранда. У першому колі лише пізній гол Русина дозволив «Динамо» виграти у Львові, тепер же ФК «Львів» здобув особливо важливу, зважаючи на турнірне положення, перемогу», - йдеться у повідомленні.

«Базова тактика ФК «Львів» – 4-2-3-1, однак від матчу до матчу нюанси у ній змінюються за рахунок більшого чи меншого насичення центру поля. Якщо в окремих матчах команда відряджає наперед по двоє гравців, то цього разу до Сабіно та Жонатана приєднався Приймак, завдяки чому троє футболістів розташовувалися у півзахисті над оборонною ланкою», - додається.

Це друга поспіль мінімальна перемога ФК «Львів» над суперниками з Києва – після домашньої над «Арсеналом» прийшла виїзна над «Динамо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: