«Олімпік» планує підписати африканського нападника та підвищити зарплати у клубі

«Олімпік» планує підписати африканського нападника та підвищити зарплати у клубі
Владислав Гельзін. Фото: ФК «Олімпік»

Президент донецького клубу Владислав Гельзін розповів про трансферну кампанію клубу, а також анонсував підвищення зарплати гравцям команди

«Олімпік» анонсував придбання нового форварда та підвищення зарплати гравцям команди.

Про це повідомив президент донецького клубу Владислав Гельзін.

«Тими футболістами, яких ми придбали, я задоволений. Хотілося б ще підсилити трохи атакуючу лінію «Олімпіка». Основний нападник у нас Станіслав Біленький. Дуже задоволений ним, як він росте і прогресує, але йому не вистачає гідної конкуренції. Думаю, що в цілому команда укомплектована непогано», - зазначив він.

«Щоправда, ми чекаємо нового форварда. Він повинен був з'явитися у нас днів десять тому, але у нього з'явилися проблеми з оформленням візи. Цей футболіст легіонер, який повинен, на нашу думку, посилити команду. Швидше за все, наступного тижня він до нас добереться. Скажу одне – він африканець. Не пам'ятаю з якої країни. Прізвища не хочу називати, поки він не приїхав», - додав Гельзін.

Також Гельзін анонсував підвищення зарплати гравцям команди.

«Крім того, незабаром в «Олімпіку» зросте зарплата. Очікую, що ми підпишемо договір з одним спонсором, і заробітна плата може вирости не з нового сезону, а в процесі. Можливо, навіть з наступного місяця. Наскільки вона виросте в процентному співвідношенні... Як тільки підпишемо контракт, тоді буде зрозуміло. Поки що йде переговорний процес і все йде до того, що угода буде підписана», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: