Плей-офф ЧС-2018. Данія на власному полі не змогла переграти Ірландію

Плей-офф ЧС-2018. Данія на власному полі не змогла переграти Ірландію

Прогнозованої перемоги Данії не відбулося

Збірна Данії не змогла обіграти ірландців на власному полі, задовільнившись нульовою нічиєю.

Через величезну ціну матчу «зливи» гольових моментів глядачі прогнозовано не побачили. Починаючи зі стартових хвилин, і до кінця матчу, м’яч більше тримався у господарів. Хоча більшість своїх комбінацій гравці збірної Данії проводили у центрі поля – без жодної небезпеки для воріт.

Найкращий момент тайму був у Сісто, але футболіст з 10-ти метрів не влучив у пустий кут воріт. Наприкінці тайму Крісті організував собі вихід один на один. Шмейхель, продемонструвавши всю свою майстерність, відбив м’яч плечем.

Другий тайм Данія розпочала так само, як і перший – з атак на ворота гостей. Але нічого нового в роздягальні гравці з тренером не придумали – ті ж самі навіси, які запросто перехоплювались кремезними захисниками ірландців.

Небезпечних моментів у другій половині матчу практично не було. М’яч переважно тримався в центральній частині поля. Останні хвилини матчу проходили на зустрічних курсах.

Ірландці «розправили плечі» та спробували провести кілька атак на ворота господарів, хоча робили це без особливого успіху.

Плей-офф до ЧС-2018

Перший матч

Данія – Ірландія – 0:0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: