Прем’єр-ліга. Анонс матчів 15-го туру, 5 листопада

Прем’єр-ліга. Анонс матчів 15-го туру, 5 листопада

У неділю, 5 листопада, відбудеться 4 матчі Чемпіонату України з футболу

Чемпіонат України з футболу

«Маріуполь» - «Шахтар»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Ілічівець.

Травмовані: Кривцов, Малишев, Ракицький («Шахтар»).

Дискваліфіковані: немає.

Навіть «Маріуполю» «Шахтар» не дозволяє грати орендованими у себе гравцями. Таким чином, Сергій Вакуленко, Ігор Кирюханцев, В'ячеслав Танковскій, В'ячеслав Чурко, Сергій Болбат, Андрій Тотовицький і Андрій Борячук сьогодні не зіграють за умовами оренди.

У матчі першого кола на лавці запасних «Маріуполя» крім воротаря було всього лише три польових футболісти.

Сам «Шахтар» також зіграє не найсильнішим складом. Через травми разом з Сергієм Кривцовим і Максимом Малишевим не зіграє також і Ярослав Ракицький. Також все ще поза грою капітан донеччан Даріо Срна.

«Маріуполь» (орієнтовний склад): Худжамов - Тищенко, Яворський, Білий, Неплях - Рудика, Кольцов - Кожанов, Мишнєв, Кисіль – Фомін.

«Шахтар» (орієнтовний склад): П’ятов - Бутко, Ордець, Хочолава, Ісмаїлі - Степаненко, Фред - Марлос, Коваленко, Бернард – Феррейра.

«Сталь» - «Карпати»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Оболонь-Арена.

Травмовані: немає.

Дискваліфіковані: Данієлян («Сталь»).

«Сталь» не може розраховувати в матчі проти «Карпат» на дискваліфікованого Артура Данієляна, але всі інші гравці команди готові вийти на поле.

У «Карпат» так і зовсім ніяких втрат у складі немає, а якщо хтось останнім часом не потрапляє до стартового складу, то лише тому що програє боротьбу за місце там. У тому числі це стосується, наприклад, капітана команди Ігоря Худоб'яка.

«Сталь» (орієнтовний склад): Пеньков - Тимчик, Ткачук, Грачов, Михайличенко - Г. Малакян, Месхі - Мисик, Е. Малакян, Кузик – Клімчук.

«Карпати» (орієнтовний склад): Підківка - Федецький, Нестеров, Лобай - Мірошниченко, Тіссоне, Голодюк, Гуцуляк - Мякушко, Акулінін, Ді Франко.

«Динамо» - «Ворскла»

Початок матчу: 19:30. Стадіон: Олімпійський.

Травмовані: Мбокані (під питанням), Бурда, Сидорчук, Циганков («Динамо»).

Дискваліфіковані: немає.

«Ворскла» підходить до матчу в бойовому складі. На тижні повернулися в загальну групу Володимир Чеснаков і Сандро Кобахідзе, які готувалися до виїзду в Київ нарівні з усіма.

А ось Олександр Хацкевич може тільки позаздрити своєму колезі з Полтави, адже поки не може розраховувати на травмованих Сергія Сидорчука, Микиту Бурду і Віктора Циганкова. Через проблеми зі здоров'ям пропустив останній матч команди Дьємерсі Мбокані, тому його вихід на поле сьогодні під питанням.

«Динамо» (орієнтовний склад): Коваль - Морозюк, Хачеріді, Віда, Піваріч - Гонсалес, Гармаш, Корзун, Буяльський - Мораес, Кравець.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Ткаченко - Пердута, Чижов, Даллку, Матвієнко - Чеснаков, Кравченко - Кадімян, Шарпар, Ребенок – Коломоєць.

«Олімпік» - «Зоря»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Арена Львів.

Травмовані: Брикнер, Гуттінер, Поступаленко - Калітвінцев, Прийма.

Дискваліфіковані: Федорів – Юрі.

Кадрова ситуація в лазареті «Олімпіка» мало змінилася, адже Роман Санжар все ще не може розраховувати на трьох виконавців. До них додамо ще дискваліфікованого Віталія Федоріва, а ось Моха, незважаючи на отримане в минулому турі пошкодження, тренувався без обмежень і повинен допомогти команді.

Один штрафник і у «Зорі», а для Юрія Вернидуба втрата бразильського форварда Юрі досить болюча. Продовжують відновлюватися після травм Владислав Калітвінцев і Василь Прийма.

«Олімпік» (орієнтовний склад): Махарадзе - Лук'янчук, Кравченко, Емерсон, Шабанов- Цимбалюк, Богданов - Шестаков, Сондей, Моха – Біленький.

«Зоря» (орієнтовний склад): Лунін - Опанасенко, Гречишкін, Сваток, Сухоцький - Харатін - Караваєв, Сілас, Андрієвський, Луньов – Громов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: