Прем’єр-ліга. «Олімпік» у Львові розгромив «Карпати»

Прем’єр-ліга. «Олімпік» у Львові розгромив «Карпати»
Фото ФК «Карпати»

Донеччани закріпили свою перевагу у боротьбі за сьоме місце

Другий етап УПЛ для «зелено-білих» стартував домашнім поєдинком проти донецького «Олімпіка».

На відміну від тайму з донеччанами місячної давнини, у складі львів’ян відбулись помітні зміни. Гра проти «олімпійців» стала дебютною для Андрія Ременюка та Олексія Шевченка, які вийшли у старті, інформує офіційний сайт «Карпат».

Щойно потиснувши один одному руки, на старті команди обмінялись небезпечними моментами. Карраскаль відпасував на Мар’яна Шведа, але нападнику не вистачило кількох сантиметрів, щоби вдало замкнути простріл напарника. Донеччани не забарились із відповіддю: Щедрий змістився в центр поля та випробовував голкіпера – неточний удар від Артема поглядом проводив Шевченко.

Команди й надалі продовжували тримати високий темп поєдинку, ніби намагались встигнути здобути переможний рахунок за перші 45 хвилин.

Витримавши коротку паузу, «Олімпік» і «Карпати» знову обмінялись гольовою небезпекою. Після подачі партнера Біленький намагався головою переправити круглого у дальній кут воріт – неточно. За кілька хвилин гольовий шанс для «зелено-білих» організував Швед, який пробрався у карну зону та навішував – Емерсон вчасно зорієнтувався та вибив м’яча.

Комбінації та подачі для жодної з команд не перетворились на забитий гол. Однак, гості зуміли відкрити рахунок ще до закінчення першого тайму. Сандохадзе сфолив біля власних воріт – рефері вказав на «точку». Точно у ворота поцілив Станіслав Біленький – 0:1.

По перерві «Карпати» намагались у найкоротші терміни зрівняти рахунок. Активність «левів» таки зуміла загнати м’яча у ворота донеччан, але суддя вважав по-іншому та зафіксував офсайд.

Побачити швидкий та агресивний футбол, як у першій половині зустрічі, глядачам навряд вдалося. Кожні кілька хвилин рефері був змушений зупиняти матч через часті порушення правил гравцями обох команд. За фол у центрі поля другу жовту картку отримав Леонід Акулінін – карпатівці мусили відіграватись вже вдесятьох.

«Карпати» безперервно атакували, натомість, вдруге забили підопічні Романа Санжара. Після атаки правим флангом Шевченка розстріляв Геннадій Пасіч – 0:2. У компенсований арбітром час Артем Щедрий довів рахунок до розгромного – 0:3.

Прем’єр-ліга України з футболу

Матч 23-го туру

«Карпати» - «Олімпік» - 0:3 (0:1)

Голи: Біленький, 45 (пен.), Г. Пасіч, 85, Щедрий, 90+2

«Карпати»: Шевченко, Мірошніченко, Сандохадзе, Федецький (Мякушко, 62), Гуцуляк, Вербний, Чачуа (Кльоц, 46), Карраскаль, Ременюк (Санчес, 71), Швед, Акулінін

«Олімпік»: Махарадзе, Доронін (Цимбалюк, 61), Кісіль, Щедрий, Біленький (Сондей, 74), Нємчанінов (Парцванія, 87), Емерсон, Г. Пасіч, Є. Пасіч, Вакуленко, Вукович

Попередження: Акулінін, 45+1, Кльоц, 50, Вербний, 55, Гуцуляк, 87 – Цимбалюк, 65, Г. Пасіч, 66, Емерсон, 77

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: