Російські паралімпійці продовжують судитися за право поїхати в Ріо

Російські паралімпійці продовжують судитися за право поїхати в Ріо

А суди різних інстанцій продовжують їм в цьому відмовляти.

Голова виконкому Паралімпійського комітету Росії (ПКР) Павло Рожков повідомив, що ще 84 російських атлети подали позов до суду Бонна (Німеччина) з вимогою допустити їх до Паралімпійських ігор 2016 року. Рішення за зверненнями повинні бути прийняті в середу.

"ПКР і група юристів продовжують боротьбу з тим, щоб російські паралімпійці, нехай і в урізаному складі, взяли участь в Іграх. Сьогодні вранці в земельний суд Бонна були здані заяви ще 84 російських атлетів, а до Верховного суду федеральної землі в Кельні подані апеляції на вчорашнє рішення по 10 російських атлетах з клопотанням про терміновий розгляд. рішення земельного суду Бонна і Верховного суду федеральної землі в Кельні очікуються завтра", – йдеться в заяві на офіційному сайті ПКР.

У серпні ПКР був тимчасово виключений зі складу МПК на підставі доповіді незалежної комісії WADA під керівництвом Річарда Макларена. Апеляція російської сторони була відхилена CAS, а Федеральний суд Швейцарії відмовився вживати термінових заходів щодо забезпечення допуску росіян на Паралімпіаду-2016. При цьому розгляд позову ПКР буде тривати близько шести-семи місяців. Сьогодні стало відомо, що суд Бонна відхилив позов 10 російських атлетів про допуск до Паралімпіади-2016.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: