Російський коментатор про голкіпера, якого вигнали «Карпати»: Клуб все зробив правильно

Російський коментатор про голкіпера, якого вигнали «Карпати»: Клуб все зробив правильно
Михайло Готра

Андронов не став виправдовувати голкіпера, який вболівав за Росію на Чемпіонаті світу 2018

Російський коментатор Олексій Андронов вважає, що «Карпати» вчинили правильно зі своєї позиції, вигнавши з клубу воротаря юнацької команди Михайла Готру за підтримку збірної Росії на Чемпіонаті світу 2018.

Свою думку з цього приводу Андронов висловив на своїй сторінці у Facebook.

«Ні, я сам за хлопця з думкою. І мені приємно, що він вболівав за нас. Але!!! З 2014 року у Михайла була маса оказій дізнатися, як реагує на подібне український соціум (назвемо це так). За останній тільки тиждень – Левченко, Коньков і Алієв. Кожного облили лайном. Ще більше дивує те, що колеги не можуть зрозуміти одну просту річ – ставлення українського соціуму зараз до Росії і всього (!), що з нею пов'язано – не таке ж, як у них до України. Вони можуть її любити, як я, і навіть сильніше. Але вони не можуть вимагати такого ж ставлення до себе. Це не в Росії Україну визнали країною-агресором, а рівно навпаки. І нікого там не цікавить, що з цього приводу думають Уткін, Андронов або Колимаго-Петровський. Ні-ко-го», - зазначив він.

«Михайло Готра публічно і відкрито підтримав збірну країни, яку його країна визнала агресором. Він не перший і не останній. Євгена Селезньова не викликали в збірну до тих пір, поки він не покинув «Кубань». Анатолія Тимощука майже прокляли. Навіть Тарасу Михалику, який перейшов в «Локомотив» до 2014-го – дістається. Це так. Це факт. І інакше – не буде. І міністр їхнього українського спорту все робить правильно в своєму кріслі, і «Карпати» все зробили правильно зі своєї позиції. Інакше могло бути тільки гірше», - заявив Андронов.

За його словами, кожен має право на позицію, але за це можна поплатитися.

«Кожен з нас має право на позицію. Але кожен знає (вже), що за це можна і «заплатити». Але одну річ розуміти треба чітко. Ставлення всередині України до Росії нескоро буде таким же, як відношення всередині Росії до України. Можливо, не за нашого життя. І краще не лізти в чужі справи, не провокувати зайвий раз на тонкому льоду. Своїх – досить», - підкреслив російський коментатор.

Як відомо, на своїй сторінці у Facebook Готра запостив кілька фото з російською символікою та підтримкою збірної Росії на Чемпіонаті світу 2018 року.

Після цього керівництво вирішило припинити співпрацю з цим гравцем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: