Шевченко провів тренування збірної України без трьох легіонерів

Шевченко провів тренування збірної України без трьох легіонерів
Футболісти збірної добре налаштовані на найближчі матчі
фото УАФ

23 березня національна команда вирушає на відбірний матч чемпіонату світу з Францією

Збірна України зібралася на дводенний збір перед стартом у відбірній кампанії чемпіонату світу. Першим ділом футболісти здали офіційні ПЛР-тести, які показали негативний результат. Процедуру з усіма не пройшли троє – півзахисники «Аталанти» Руслан Малиновський і Віктор Коваленко, а також їх колега по амплуа Андрій Ярмоленко. Вони пізніше за всіх прибули до Києва, тому навіть не брали участь у першому тренуванні на полі НТК імені Банникова.

sevcenko-mart22-1-min-16164389692kydzфото УАФ

Загалом тренувалося 29 гравців. Не було травмованих Віктора Циганкова, Артема Беседіна, Тараса Степаненка, а також інфікованих Ігоря Харатіна та Віктора Корнієнка.

Як повідомляє сайт УАФ, на початку тренування команда була розділена дві групи. Футболісти, які вчора зіграли за свої клуби, займалися під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового. Решта гравців працювали з наставником по тактико-фізичній підготовці Андреа Адзаліном. Всі п'ять голкіперів тренувалися з профільним коучем Педро Харо.

tren-sbor-22-03-1-min-16164389928xzbyфото УАФ

23 березня команда проведе тут ще одне заняття (початок - о 11.00). Перші 15 хвилин будуть відкриті для ЗМІ. За півгодини до цього Андрій Шевченко і один з його підопічних дадуть прес-конференцію в режимі онлайн.

Потім, команда повернеться в готель Опера, пообідає і вирушить до Борисполя. Виліт в Париж запланований на 16.00.

А вже 24 березня в Сен-Дені збірна України проведе свій перший матч відбору до ЧС-2022. Суперник - діючі чемпіони світу французи. Початок зустрічі - о 21.45 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: