Триатлети Єлістратова та Курочкін тріумфували на чемпіонаті України зі спринту

Триатлети Єлістратова та Курочкін тріумфували на чемпіонаті України зі спринту
Радість переможців. Фото ФТУ

В абсолютній першості перемогу здобув Святослав Цвєтков

У Полтаві відбувся відкритий чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції та чемпіонат України з триатлону у змішаних естафетах.

За підсумками турнірної боротьби, Юлія Єлістратова здобула беззаперечну перемогу, випередивши найближчу переслідувачку на 43 секунди, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

Наодинці фінішували також і спортсменки, які посіли другу та третю позиції відповідно. Триатлетка з Донецька Маргарита Крилова порадувала себе срібною нагородою. Чільну трійку лідерів замкнула киянка Лілія Барановська.

Після затяжної перерви у виступах, на дистанцію у Полтаві вийшла досвідчена Інна Рижих. Спортсменка з Дніпра у підсумку посіла місце у середині турнірної таблиці.

У чоловіків відсвяткував третю у сезоні перемогу на внутрішніх стартах триатлет з Києва Сергій Курочкін.

Йому вдалося випередити господаря траси, спортсмена з Горішніх Плавнів Івана Іванова – учасник Олімпіади 2016 посів друге місце.

Першу для себе медаль у 2018 році – бронзову нагороду чемпіонату України зі спринту – здобув спортсмен із Запоріжжя Юліан Дем’янов.

В абсолютній першості взяли участь більше сотні спортсменів усіх рівнів і вікових груп. Серед них – зірка світової легкої атлетики середини 2000-х, чемпіон світу та Європи Іван Гешко.

Переможцем абсолютної першості став спортсмен з Дніпра Святослав Цвєтков – це вже його третя звитяга у сезоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: