У Рональдіньо з’явився шанс вийти з в’язниці достроково

У Рональдіньо з’явився шанс вийти з в’язниці достроково

Рональдіньо став жертвою афери?

Фото - ФК Барселона

Поліція Парагваю розшукує жінку, через яку Рональдіньо в'їхав в країну за підробленими документами і опинився у в’язниці

За інформацією бразильських медіа, 40-річний Роналдіньо їхав в Парагвай, щоб провести благодійну кампанію спільно з фондом Fundación Fraternidad Angelical, який обіцяє безкоштовну медичну допомогу бідним дітям.

La Nacion повідомляє, що на допиті Роналдіньо і його брат вказали саме на представників фонду: ті нібито запросили їх в Парагвай і передали фальшиві документи - адже справжній закордонний паспорт футбольної легенди конфіскований за несплату податків.

Власник фонду - 48-річна Далія Анжеліка Лопес. Крім фонду, жінка володіє великою холдинговою компанією, яка займається всім: від імпорту автомобілів до контролю сектора тваринництва в Парагваї. Також вона має тісні зв'язки з правлячою партією і рідко з'являється на публіці.

Її заарештували заочно, але не можуть знайти. Поліцейські обшукали всю належну їй нерухомість, але ніде не застали саму Лопес. В особняку благодійного фонду виявили тільки 5 тисяч повітряних куль з особою Рональдіньо. Повідомляється, що показання Лопес стануть ключовими для слідства - якщо буде доведено, що вона обманула Рональдіньо і його брата, вони вийдуть на свободу й не будуть грати у чемпіонаті в’язниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: