У Російського футбольного союзу можуть виникнути серйозні проблеми через Крим

У Російського футбольного союзу можуть виникнути серйозні проблеми через Крим

У ФІФА дізналися, що російські команда грали на Кубку Криму

Російський футбольний союз (РФС) отримав запит від Міжнародної федерації футболу (ФІФА) з приводу участі «Сокола» й «Анжі-2» у турнірі у Криму та розбирається у ситуації.

Про це повідомляє «Спорт-Экспресс» з посиланням на прес-службу РФС.

Раніше телеграм-канал «Мутко против» поширив інформацію, згідно з якою ФІФА в зв'язку з цим проводить розслідування відносно РФС.

За даними джерела, РФС загрожують санкції.

«Російський футбольний союз минулого тижня отримав запит від ФІФА на предмет участі футбольних клубів «Сокіл» (Саратов) та «Анжі-2» (Махачкала) у відкритому зимовому Кубку Кримського футбольного союзу 2017 року», - повідомили у прес-службі РФС.

«На даний момент ми розбираємося у ситуації й обов'язково проінформуємо про це відповідний підрозділ ФІФА», - додається.

В РФС також запевнили, що при проведенні внутрішніх російських і міжнародних змагань будь-якого рівня РФС завжди дотримуються всіх регламентів і нормативних документів ФІФА.

«У разі, якщо команди отримали дозвіл від РФС на участь у цьому турнірі, у Союзу можуть виникнути дуже серйозні проблеми», - йдеться у повідомленні каналу «Мутко против».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: