Україна – Хорватія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Україна – Хорватія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Головний тренер збірної має свою думку з приводу зміни тренера в Хорватії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів перед вирішальним матчем відбору до ЧС-2018 проти Хорватії.

Андрій Шевченко прокоментував настрій перед матчем з Хорватією, який відбудеться в понеділок, 9 жовтня, на НСК «Олімпійський».

«З великою повагою ставлюся до хорватської збірної. Я вважаю, що Україна і Хорватія показували накращий футбол у нашій групі протягом відбору. Дуже шкода, що одна з таких команд точно не потрапить на чемпіонат світу. Для нас це фінальна гра. Обом командам потрібна перемога, тому матч буде відкритим, буде хороший футбол. Обіцяю, що мої гравці викладуться на 100 відсотків».

Головний тренер збірної має свою думку з приводу зміни тренера в Хорватії.

«Хорватія змінила тренера? Найменше про це задумуюсь. Там є хороші гравці, зіграна команда. Якщо місцева федерація вирішила, що попередній наставник не впорався з завданнями, вони логічно його замінили», - сказав Шевченко

«Ми повинні добре підготуватися до матчу. В нас був важкий переліт, але ми планомірно готуємося до вирішальної гри. Є хороші новини щодо Ракицького: він повернувся в склад і зможе нам допомогти», – сказав Андрій Шевченко на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що матч Україна-Хорватія розсудить німецька бригада арбітрів.

Читайте також: Чемпіонат світу-2018. Оцінка шансів України та інших європейських збірних перед вирішальними матчами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: