Українця Івана Пушкіна визнали найкращим легкоатлетом Європи серед ветеранів

Українця Івана Пушкіна визнали найкращим легкоатлетом Європи серед ветеранів
Іван Пушкін
Фото: ФЛАУ

Наш співвітчизник – серед найкращих легкоатлетів Європи-2018 у категорії «мастерс»

Європейська легка атлетика у категорії «мастерс» (ЕМА) назвала імена найкращих легкоатлетів 2018 року.

У категорії «спортивна ходьба» переміг українець Іван Пушкін, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Пушкін у 2018 році перемагав на чемпіонатах Європи та світу у своїй віковій категорії (М85) у всіх дисциплінах, у яких виходив на старт.

Пушкін став триразовим чемпіоном світу у категорії «мастерс» зі спортивної ходьби на 20 км, 10 км, 5000 м; чемпіоном Європи у категорії «мастерс» з позастадіонних видів легкої атлетики зі спортивної ходьби на 10 км; дворазовим чемпіоном Європи у приміщенні у категорії «мастерс» зі спортивної ходьби на 3000 метрів і на 5 км (дистанцію 5 км долали по шосе).

За підсумками 2018 року його було визнано найкращим легкоатлетом України у категорії «мастерс».

«У 2018 році Іван Пушкін брав участь у всіх офіційних змаганнях WMA та ЕМА, національних чемпіонатах і Кубках та двічі виступав на міжнародних змаганнях у Білорусі. Його вже не перший рік визнають найкращим легкоатлетом України у категорії «мастерс». А ще саме Пушкіну належить світовий рекорд зі спортивної ходьби на 10 кілометрів у категорії М85. Він тримається вже більше трьох років», - зазначила багаторазова чемпіонка світу та Європи у категорії «мастерс», голова комісії ветеранів ФЛАУ Валентина Крепкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: